Reducere!

APICOL9BETA -“Mierea galbenă”

46.00 lei 34.50 lei

Descriere

APICOL9BETA -“Mierea galbenă” – Apicol Science

Organismul este alcătuit din ansamble foarte complexe de organe, profund interconectate între ele. Unul dintre aceste sisteme vitale este numit digestiv, deși funcțiile sale merg mult dincolo de digestie. Organele din compoziția sa realizează, într-adevăr, digestia și absorbția alimentelor ingerate. Dar, în plus, aceste organe asigură și evacuarea reziduurilor toxice sau neasimilabile și fac parte din mecanismele de menținere a echilibrului hormonal, imunitar sau hematologic. Foarte important, acest sistem digestiv are și câteva anexe vitale, adică glandele salivare, pancreasul și, cel mai important, FICATUL.

Menținerea sănătății acestui ansamblu impresionant este o misiune deloc ușoară. Aceasta, în condițiile stresului actual, al alimentației chimizate și industrializate (1), dar și al consumului de diferite substanțe toxi– ce (2). Apoi, există tot mai multe tulpini de viruși (3), bacterii sau chiar fungi (4), care afectează componente vitale ale acestui sistem. Tocmai de aceea, știința caută soluții pentru menținerea sau chiar refacerea sănătății tuturor componentelor ansamblului digestiv.

Unele ingrediente naturale ar putea fi, conform unor studii preliminare, în prima linie pentru protecția ficatului (5), pancreasului (6) sau a intestinelor.

Despre miere galbenă

Apicol 9 Beta sau ”mierea galbenă” este un produs format din nouă ingrediente apicole și vegetale. Aceste ingrediente  sunt implicate în procese cu efect de inhibare a dezvoltării microorganismelor periculoase ce pot apărea la acest nivel. De asemenea, sunt studiate pentru efectul de optimizare a răspunsului organismului în contact cu alcoolul7 sau diferitele substanțe toxice.

Miere galbenă beneficii:

Susține sănătatea ficatului, contribuie la protejarea ficatului;

Contribuie la potențialul de detoxifiere a ficatului;

Susține vigoarea, vitalitatea și starea de vigilență;

Promovează funcționarea normală a inimii și un nivel echilibrat al lipidelor sanguine;

Ajută la susținerea digestiei grăsimilor/ contribuie la susținerea digestiei;

Ingrediente miere galbenă:

Miere polifloră (bio): 81,3%; Polen poliflor: 10%; Păstură: 5%; extract apos 1:10 din Brusture (Arctium lappa): 2%; Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract hidroalcoolic 40-50:1 (malto-dextrină), uscat, cu 80% silimarină: 1%; Șofran-de-India (Curcuma longa), rizom și rădăcini, extract lichid: 0,2%; Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene, extract apos (maltodextrină, dioxid de siliciu), uscat cu min. 7% siliciu: 0,2(%); Grapefruit (Citrus paradisi), sâmburi, extract hidroalcoolic uscat: 0,2(%); Lemongrass
(Cymbopogon flexuosus), ulei esențial: 0,05(%); Grapefruit (Citrus paradisi), ulei esențial:0,05(%).

Mod de utilizare: Câte 1-2 lingurițe, de 2 ori pe zi.

Prezentare: Recipient de sticlă de 200ml.

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului: Notificare nr.: AA12713/19.06.2019

Valori nutriționale la 100/grame: valoare energetică calorii: 349; glucide totale: 83,46; lipide totale: 0,44; proteine: 2,7.

Atenționări:

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.
A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură.
Produsul este un supliment apicol și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precauții și contraindicații:

Alergie la produsele apicole si la oricare dintre componentele produsului, intoleranță la fructoză.

Studii Științifice:

  1. „Influența polenului asupra perturbărilor biochimice produse de ingerarea de alcool pe termen lung” – studiu de medicină experimentală.; J. Wójcicki; Herba Polonica. 1989
  2. „Apolipoproteina B determinată de VIRUSUL HEPATIC C este inhibată de flavonoidul naringenină din grapefruit”, Y. Nahmiaset. al., Hepatology, 2008
  3. Articol științific: „acțiunea ANTIBACTERIANĂ a polenului asupra
    tulpinilor clinice de Streptococcus mutants și sinergia sa cu clorhexidina”.; A. Selvan et al.; International Journal Pharmaceutical Studies Research. 2011
  4. Efectele in vitro ale extractului
    de lemongrass asupra CANDIDEI (Candida albicans), viabilității celulelor umane și suprafeței danturii”, studiu clinic, Petrus L. B. Madeira et. al., Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, 2016
  5. Un preparat împotriva TOXICITĂȚII HEPATICE: o combinație între polenul de albine și armurariu; E. Cristea et al.; Congres Apimondia 1976; București.
  6. albine și armurariu; E.
    Cristea et al.; Congres Apimondia 1976; București. / 6 Activarea ATM / Chk1 cu ajutorul curcuminei determină STOPAREA CICLULUI CELULAR și APOPTOZA CELULELOR CANCEROASE ale PANCREASULUI uman.; R. P. Sahu et al.; British Journal
    of Cancer, 2009.
  7. Șofranul-de-India (Curcuma longa) ameliorează PANCREATITELE EXPERIMENTALE induse etanolic și non-etanolic; I. Gukovsky et al.; Physiol Gastrointest Liver Physiol 2003

 

 

Recenzii

  1. Andreea Amanar

    Am oproblema a ficatului de foarte mult timp si periodic ma simteam rau ..dar fac tratament cu aceasta miere si nu am mai avut nicio probema  de aproximativ 6 luni. Ma simt foarte bine

  2. Lavinia Bucuras

    Am inceput sa ma o digestie mult mai buna de cand am descoperit acest produs.Acum mananc mult mai bine si ma simt mai linistita cam reusit sa imi rezolv aceasta problema cu care ma confruntam.Sunteti foarte buni !

  3. andra andra

    super

  4. IONUT

    Folosesc aceasta miere pentru imunitate si ma simt foarte bine, chiar este buna, iau in continuare, ma simt cu mai multa energie, am chef mai mult si de munca

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *