Prezentul document, prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Apicolscience (www.apicolscience.ro).

www.apicolscience.ro este website-ul firmei S.C. Synergy Plant Products S.R.L, având sediul social în județul Brașov, Prejmer, Str. Milano. numărul 12, date fiscale: J8/879/2013; RO 31308184.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Apicolscience (www.apicolscience.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și Apicolscience (www.apicolscience.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul Apicolscience (www.apicolscience.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Fraudă

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului.

Apicolscience (www.apicolscience.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Apicolscience (www.apicolscience.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Synergy Plant (synergyplant.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Metode și Condiții de Livrare

Produsele comandate se livrează oriunde în România, prin intermediul curierului rapid (GLS). Termenul de livrare este 1-2 zile lucrătoare.

Pentru livrarea în afara României vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0735 217 808 sau pe email: comenzi@aromscience.ro pentru a hotărî de comun acord modalitatea de plată și livrarea.

Menționăm că pentru comenzile cu livrare în afară României, clientul va achita în totalitate taxa de transport, indiferent de valoarea comenzii.

Produsele expediate se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului.

Nu există valoare minimă pentru comandă.

Pentru comenzile cu valoarea de peste 100 Ron transportul este GRATUIT, oriunde în țară, indiferent de greutatea pachetului. În cazul în care valoarea comenzii dumneavoastră nu depășește 100 Ron, se achită un cost de 15 Ron pentru transport.

Condiții generale pentru retur

Cumpărătorul are dreptul să returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. În cazul returului comenzilor, se stornează factura în totalitate, inclusiv costul de transport.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile din ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a produselor.

În cazul în care clientul solicită retur, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv. În cazul în care comanda este achitată, se va rambursa suma în maxim 14 zile de la data informării vânzătorului de către cumpărător asupra deciziei sale de retur. Suma va fi returnată prin virament bancar.

Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, sigilate. Nu se acceptă returul produselor dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților și din motive de igienă.

Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Metoda de plată cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlățiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlățiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plătile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca SYNERGY PLANT PRODUCTS.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Apicolscience (www.apicolscience.ro) își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului Apicolscience (www.apicolscience.ro) în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@apicolscience.ro.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și a Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Apicolscience (www.apicolscience.ro) are obligația de a prelucra în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori/Clienți.

Prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Atunci când un Utilizator/Client își creează un cont pe Apicolscience (www.apicolscience.ro), își exprimă în mod expres și neechivoc acordul că Synergy Plant Products SRL, în conformitate cu prevederile legale, să-i prelucreze și utilizeze datele cu caracter personal furnizate de acesta în orice mod și document.

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele și prenumele, telefon, adresă (domiciliu/reședința), e-mail. Scopul colectării datelor cu caracter personal este:

– stabilirea contactului cu Clienții;

– prelucrarea comenzilor;

– informarea Clienților privind evoluția și starea comenzilor;

– informarea Clienților privind situația contului lor de pe Apicolscience (www.apicolscience.ro), inclusiv validarea, expedierea, facturarea comenzilor și pentru furnizarea de produse, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la Comandă;

– în orice activități și scopuri legate de marketing, publicitate, reclamă, inclusiv primirea de apeluri în acțiuni de marketing direct, mesaje text-SMS, e-mailuri și materiale tipărite pentru promovarea produselor și serviciilor oferite de și/sau prin intermediul Synergy Plant Products SRL sau de partenerii contractuali actuali și viitori ai acestora;

– monitorizarea satisfacției Clientului și a calității serviciului și produselor oferite de Synergy Plant Products SRL;

– în scop statistic.

Refuzul dumneavoastră de a vă fi prelucrate datele cu caracter personal în scop de reclamă, marketing, publicitate, alte scopuri promoționale sau statistică nu vă impiedică să beneficiați de produsele și serviciile contractate, dar determină imposibilitatea noastră de a vă contacta.

Completarea de către Clienți a formularelor pe site echivalează cu acceptarea necondiționată ca aceste date să fie incluse în baza de date a www.apicolscience.ro și cu utilizarea și prelucrarea de către societatea noastră și a terților cu care Apicolscience (www.apicolscience.ro) are relații de orice natură (inclusiv comerciale).

Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 și de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale.

Clientul are dreptul de a solicita ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus în baza unei cereri scrise, semnate și datate, înaintată către sediul Synergy Plant Products SRL.

În cazul în care Clientul își modifică, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale livrate deja către www.apicolscience.ro, și există Comenzi în derulare, acestea își păstrează datele de la momentul plasării Comenzii. Astfel, dacă vă modificați datele de profil dar aveți comenzi plasate care sunt în curs de livrare, vă rugăm să ne contactați urgent.

Synergy Plant Products SRL nu solicită Clienților săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail, etc) informații confidențiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care Clientul le divulgă unor terți, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul/Clientul nu îl poate face răspunzător pe Synergy Plant Products SRL pentru niciun fel de prejudiciu. Singura excepție în care se solicită astfel de date este în cazul în care www.synergyplant.ro solicită Clienților numărul contului bancar pentru a proceda la transferul sumei aferente unei Comenzi returnate în condițiile legii.

Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal este Sanfiroiu Cristina. Date de contact: email informații@dvrpharm.ro sau telefon 0736372031, de luni până vineri între 08:30 și 17:00.

Honey Splash
0
0 item
Coș
Coșul este gol